Veelgestelde vragen

Antwoorden op de meest voorkomende vragen.


Om nodeloos mailwerk te besparen, geven we hieronder alvast antwoord op enkele vragen die je zou kunnen hebben. Mocht er iets in het antwoord niet duidelijk zijn, of mocht je desalniettemin nog met vragen zitten erover, mag je uiteraard je vraag meer specifiek stellen via het contactformulier.Organiseren jullie dooprituelen? Nee, bij ons kun je lid worden door simpelweg deel te nemen aan een activiteit!Met hoeveel zijn jullie?
Dat hangt sterk af van wat je precies telt. Het bestuur telt meestal +/- 8 personen. Het aantal deelnemers aan een activiteit ligt doorgaans tussen de 20 en de 50, bij lezingen gaat dat snel naar de honderd. In totaal zijn ook buiten de lezingen al meer dan 100 studenten op minstens één Kajira-activiteit geweest.Mag ik komen?
Kajira is een studentenvereniging. Dat wil zeggen dat de werking er is voor en door studenten. Wie student is, is dus sowieso welkom. Daarnaast zijn mensen onder de 26 jaar ook welkom. Wie hierbuiten valt, hoort in principe niet thuis in een studentenvereniging. Dat wil niet zeggen dat er geen uitzonderingen mogelijk zijn (om diverse redenen), maar wie duidelijk niet past in de leefwereld van studenten zal enkel zichzelf én de anderen ergeren. Uiteraard gelden deze regels ook voor eventuele plus-ones.


Vandaar: wie buiten deze categorie valt en toch wil komen, moet daarvoor een motivatiemail naar het bestuur mailen, met de reden waarom. Al dan niet na een persoonlijk gesprek zal het bestuur dan oordelen of je aanwezigheid te rijmen valt met het student-gerichte karakter van de vereniging. Deze maatregel is niet ter uitsluiting bedoeld, maar wel om de activiteiten duidelijk gericht op studenten te houden.

Mensen onder de 18 jaar zijn helaas niet bij ons welkom.


Wie al langer komt, mag uiteraard wel blijven komen. Kajira is in de eerste plaats een vriendenkring, mensen actief buitensluiten omdat ze stoppen met studeren gaan we uiteraard niet doen.Is er iets illegaals aan Kajira of gebeuren er soms illegale dingen bij Kajira?
Absoluut niet. Dat is niet meer dan logisch (wij doen immers enkel praatactiviteiten) en dat is ons ook door verschillende experts terzake bevestigd.


Belangrijk hierbij is te weten dat bdsm voor Kajira onder alle omstandigheden slaat op bdsm binnen een kader dat de fundamentele rechten van eenieder respecteert. Op geen enkel ogenblik zal een activiteit van de vereniging aanzetten tot, of beogen bij te dragen tot, de legitimering van handelingen in strijd met de democratische beginselen en de fundamentele rechten en vrijheden zoals vervat in de Grondwet en het Europees verdrag voor de rechten van de mens (EVRM).Hoe vind ik de zaal waarin een activiteit doorgaat?

Op de locaties pagina vind je een overzicht van de meeste gebruikte zalen en een korte uitleg hoe je er geraakt.Gelukkig iets minder gestelde vragen

Hoeveel kost een ritje op jullie voorzitster?
Onze voorzitster is niet te koop of te huur. Haar lastig vallen met berichtjes op FetLife zal hierbij niet helpen.


Kan Kajira mij in contact brengen met mijn toekomstige seksslavin?
Ja. Elk jaar op 31 juni, om het einde van de examens te vieren, importeren we meisjes uit Rusland voor een groot seksfestijn, die we na afloop verloten als seksslavinnen onder de mensen die domme vragen stellen.


Hllo, ben man vn 36 en op zk nr jonge meid met intresse in sm. Kn ik hiervr bij julie terecht???
Ik vrees van niet, maar we kunnen u wel helpen aan een cursus Nederlands voor beginners, indien gewenst.
UK Flag English version

How many of you are there?
It depends on what your asking. There are around 10 people in the club's management team. Activities attract around 20-70 people and for lectures you can count on 100+ students.

Can I come?
We are primarily a student association, so every student is welcome. We do make exceptions if you send us a motivation letter.
Students that took part in our activities are still welcome after they graduate.

Is there something illegal going on in Kajira?
Definitely not.