Queer Funparty Upperdare met VG en Acanta

maandag 26 februari 2024 om 20:00

Je moet je eerst inschrijven voor je de locatie te zien krijgt.

affiche van deze activiteit

Heb je zin in een unieke en grensverleggende ervaring? Dan hebben we goed nieuws voor jou! We nodigen je graag uit voor een Queer Upperdare, een bijzondere samenkomst die draait om verbinding, openheid en plezier.


Tijdens deze activiteit slaan we de handen ineen met Verkeerd Geparkeerd en Acanta voor een avond die je niet snel zult vergeten. Zoals Verkeerd Geparkeerd het treffend omschrijft: "Zin in een feestje? Wat dacht je van een feestje vol seksspeeltjes?"


Maar deze avond is veel meer dan alleen dat. We zullen worden vergezeld door Tine, die ons zal bijbrengen over intiem plezier op een respectvolle en leerzame manier. We starten met boeiende basisinformatie en gaan vervolgens verder met een tafel vol seksspeeltjes en lichaamsproducten. Tine zal elk item uitgebreid toelichten, zodat je ze op je gemak kunt verkennen en ontdekken.


Aan het einde van de Queer Upperdare heb je de mogelijkheid om de nieuwste toevoegingen voor je nachtkastje te bestellen, die vervolgens discreet aan huis worden geleverd. Maar bovenal beloven we een avond vol gelach, nieuwe ervaringen en een veilige omgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn.


Dus, kom langs en doe mee aan deze verbroederende en verrijkende ervaring. Het wordt een avond om te koesteren!

Inschrijven

Deze activiteit is al voorbij dus inschrijven is logischerwijs niet meer mogelijk.