Muurklimmen en café

maandag 11 maart 2024 om 19:45

Je moet je eerst inschrijven voor je de locatie te zien krijgt.

affiche van deze activiteit

Belangrijk: je inschrijving is pas compleet nadat je de form hebt ingevuld!

https://forms.gle/dMChotBoeMXwu3F4A


Stap aan boord van een avontuurlijke reis vol adrenaline en opwinding terwijl we de hoogten trotseren met de Kajiraantjes! Laat je innerlijke avonturier ontwaken en dompel jezelf onder in de sensatie van het klimmen terwijl we samen de top bereiken en de wereld onder onze voeten zien uitstrekken. Mis deze kans niet om jezelf uit te dagen, nieuwe hoogten te bereiken en bovenal, plezier te hebben met geweldige mensen die dezelfde passie delen!


Je kan kiezen uit deze 2 opties:


- boulderen: je klimt tot max 3m hoog en hebt dus geen beveiligingstouw. We spreken stipt om 20u af , ben je wat later, stuur een berichtje naar Isis Vdfdc op messenger en dan is dat geen probleem! De prijs hiervoor is 6euro.


- lengteklimmen + boulderen: OPGELET: begint pas om 22u! je klimt in de grote zaal tot 16,5m met een begeleider die ons in groep leert elkaar te beveiligen met klimgordel en touw (geen shibari touw, we voorzien zelf het juiste ;)). Je komt ook stipt om 20u naar de zaal voor de inkom. De prijs is 11eur PLUS 3,5eur huur voor je materiaal, tenzij je dit zelf hebt en meebrengt. Voor de sessie heb je nog toegang tot de boulderzaal maar zorg dat je niet al je kracht kwijt bent!


Je kan uiteraard ook gewoon iets drinken in de cafetaria!

Inschrijven

Deze activiteit is al voorbij dus inschrijven is logischerwijs niet meer mogelijk.