Waxplay workshop SLOT 2

maandag 27 november 2023 om 21:00

Je moet je eerst inschrijven voor je de locatie te zien krijgt.

affiche van deze activiteit

Het weer is koud, de dagen zijn donker maar toch is er een lichtpuntje in zicht. Het topje van een brandende kaars en de warmte die daarbij komt kijken. Warme was die langzaam vloeit op je huid, verder stroomt en dan terug hard wordt. Een sensuele ervaring, gevoel, verlangen, intimiteit… Een prikkeling zoals geen ander maar hoe kan je hier aan beginnen? Is het veilig om zomaar kaarsvet op je huid te laten druppelen? Welke kaarsen heb je hiervoor nodig? En wat kan je nu allemaal doen met kaarsvet in BDSM?

Als deze vragen je doen smelten dan is de Waxplay Workshop helemaal voor jou! Leer samen met Kajira alle tips en tricks om veilig met kaarsvet te spelen en een kans om het onder begeleiding uit te proberen. Voor de kleine prijs van €5 kan je genieten van een uitgebreide uitleg, begeleiding in het uitproberen en een klein startsetje met kaarsen die je veilig kan gebruiken.

Wat neem je mee?

  • Een handdoek om onder je te leggen
  • Een washandje voor achteraf

Net zoals op onze andere workshops blijven ook hier de kleertjes aan en focussen we vooral op veiligheid en de basis zodat jullie thuis kunnen verder spelen!

Inschrijven

Deze activiteit is al voorbij dus inschrijven is logischerwijs niet meer mogelijk.