Gezelschapsfriending

dinsdag 10 oktober 2023 om 19:00

Je moet je eerst inschrijven voor je de locatie te zien krijgt.

affiche van deze activiteit

Welkom bij Gezelschapsfriending: Waar Spelletjes Samenkomen met Vriendschap!

Ben je op zoek naar een leuke en interactieve manier om nieuwe mensen te ontmoeten en tegelijkertijd te genieten van een gezellig potje bordspellen? Zoek niet verder! Onze bruisende studentenvereniging presenteert met trots: Gezelschapsfriending!


Wat is Gezelschapsfriending?

Gezelschapsfriending is gezelschapsspelletjes spelen, maar met een twist! Elk spel is aangepast zodat je al spelend de andere spelers leert kennen en is zo dé ultieme combinatie van gezelschapsspelletjes en speed-friending. Speciaal ontworpen om leden, zowel nieuw als ouder, op een ontspannen en plezierige manier met elkaar in contact te brengen. We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om nieuwe vrienden te maken, vooral in een drukke studentenomgeving. Daarom hebben we Gezelschapsfriending gecreëerd: een activiteit waarbij je zowel je sociale kring kunt uitbreiden als gezellig een  bordspel kunt spelen!


Hoe werkt het?

Bij Gezelschapsfriending kom je gewoon binnen en krijg je de kans om verschillende gezelschapsspellen te spelen. Van strategische spellen die je brein uitdagen tot hilarische partyspellen die iedereen aan het lachen maken - er is voor elk wat wils! Bij het binnenkomen krijg je ook een bingo kaartje met persoonlijke feitjes op. Het is de bedoeling je kaartje volledig af te vinken door mensen met hetzelfde feitje te zoeken en elkaars vakje af te vinken. Mingelen is dus de boodschap! Doorheen de avond worden verschillende  intermezzo's gepland zodat je terug even de benen kunt strekken en eventueel een andere tafel kan opzoeken. Dit is ook het ideale moment om verder te bingoën. Zo krijg je de kans om nieuwe mensen te ontmoeten en met iedereen te praten. Geen zorgen als je niet bekend bent met bepaalde spellen - het draait allemaal om plezier en samenzijn!


Of je nu een eerstejaarsstudent bent die net begint of een doorgewinterde veteraan van onze vereniging, Gezelschapsfriending biedt een ontspannen en leuke omgeving om nieuwe vrienden te maken en bestaande vriendschappen te verdiepen. Doe mee en laat de dobbelstenen van vriendschap rollen!

Schrijf je in en sluit je aan bij ons voor een avond vol spelplezier en connecties. We kijken ernaar uit je te verwelkomen bij Gezelschapsfriending!

Inschrijven

Je bent momenteel niet ingelogd. Gebruik het formulier hieronder om je in te schrijven.

Inloggen / Registreren

Je bent momenteel niet ingelogd. Gebruik het formulier hieronder om in te loggen of te registreren.

E-mailadres

Vertel eens, wie ben je?

Wachtwoord

Even controleren dat jij het wel degelijk bent.