Praatavond

maandag 08 mei 2023 om 19:00

Je moet je eerst inschrijven voor je de locatie te zien krijgt.

affiche van deze activiteit

Onze praatavondverantwoordelijken hebben hun handen weer eens uit de mouwen gestoken om toffe vragen bij elkaar te puzzelen voor deze praatavond!

Kajira organiseert praatavonden waar het mogelijk is om met gelijkgestemden over BDSM te praten in kleinere groepjes. De avond bestaat uit drie rondes die telkens zullen variëren in onderwerp. 


In de eerste ronde gaan we het hebben over "BDSM en sociale media": De meesten onder ons zijn waarschijnlijk al lang bekend met Fetlife, facebook voor de kink en BDSM wereld. Maar waren zou het moeten stoppen bij slecht één website? Instagram, TikTok, Reddit... Kink is overal te vinden als je maar lang genoeg zoekt. 


De tweede ronde gaat over " 'Taboe' kinks": Wat voor de ene extreem is, is voor de andere slecht een opwarming. Iets kan voor de ene persoon een hard limit zijn terwijl het voor jou een normale vrijdagavond is. Iedereen heeft verschillende interesses en grenzen. Binnen kajira willen we ook voldoende ruimte geven aan kinks die vaak als taboe aan de kant worden geschoven of 'not for the faint of heart' zijn. Kom praten over jouw wildste avonturen of wie weet ontdek je wel een nieuwe kinky interesse. 


In de laatste ronde gaan we praten over "De praktische kant van BDSM": Waar koop je BDSM spullen? Hoe bewaar je alles het beste? Wat doe je als je grote dromen hebt maar een klein budget? Hoe draag je het beste zorg voor je materiaal en voor elkaar? 


Om de avond zo vlot mogelijk te laten verlopen, vragen we om zeker op tijd te komen. Als je te laat bent, zal je moeten wachten tot de volgende ronde om aan te sluiten. Wanneer je later op de avond pas aansluit, kan je dit altijd in je inschrijving vermelden. 

Aankomst: 19h – 19h30 

Tafelverdeling: 19h30 - 19h40 

BDSM en sociale media: 19h40 – 20h20 

Pauze: 20h20 – 20h40

Taboe kinks: 20h40– 21h20 

Pauze: 21h20 – 21h40 

De praktische kant van BDSM: 21h40 – 22h20 


Heb je drempelvrees? Je kan altijd gebruik maken van ons buddysysteem

Inschrijven

Deze activiteit is al voorbij dus inschrijven is logischerwijs niet meer mogelijk.