Praatavond

dinsdag 18 april 2023 om 19:00

Je moet je eerst inschrijven voor je de locatie te zien krijgt.

affiche van deze activiteit

Onze praatavondverantwoordelijken hebben hun handen weer eens uit de mouwen gestoken om toffe vragen bij elkaar te puzzelen voor deze praatavond!

Kajira organiseert praatavonden waar het mogelijk is om met gelijkgestemden over BDSM te praten in kleinere groepjes. De avond bestaat uit drie rondes die telkens zullen variëren in onderwerp. 


In de eerste ronde gaan we het hebben over "Exhibitionisme en voyeurisme": Voelt het net toch wat anders als je weet dat je bekeken wordt? Of haal jij het meeste plezier uit (stiekem) toekijken? Anderen streven streven dan weer naar die extra adrenalinekick door in het openbaar nét iets te weinig aan te hebben. 


De tweede ronde gaat over "Primal": We hebben ons allemaal al eens goed vastgebeten in iets en niet meer willen loslaten. Een fascinerend onderwerp, een goed boek of je favoriete persoon. De kat krabt misschien wel de krollen van de trap, maar de mens zet ook wel graag eens zijn nagels in iets. 


In de laatste ronde gaan we praten over "Waar komen mijn kinks vandaan?": Heb je perongeluk de vuile boekjes van je ouders gevonden? Net wat de veel uren incognito op het internet gespendeerd? Iemand tegengekomen die je helemaal wist te bespelen? Of gewoon altijd al gehad? 


Om de avond zo vlot mogelijk te laten verlopen, vragen we om zeker op tijd te komen. Als je te laat bent, zal je moeten wachten tot de volgende ronde om aan te sluiten. Wanneer je later op de avond pas aansluit, kan je dit altijd in je inschrijving vermelden. 

Aankomst: 19h – 19h30 

Tafelverdeling: 19h30 - 19h40 

Exhibitionisme & voyeurisme: 19h40 – 20h20 

Pauze: 20h20 – 20h40

Primal: 20h40– 21h20 

Pauze: 21h20 – 21h40 

Waar komen mijn kinks vandaan?: 21h40 – 22h20 


Heb je drempelvrees? Je kan altijd gebruik maken van ons buddysysteem

Inschrijven

Deze activiteit is al voorbij dus inschrijven is logischerwijs niet meer mogelijk.