Praatavond

maandag 13 maart 2023 om 19:00

Je moet je eerst inschrijven voor je de locatie te zien krijgt.

affiche van deze activiteitOnze praatavondverantwoordelijken hebben hun handen weer eens uit de mouwen gestoken om toffe vragen bij elkaar te puzzelen voor deze praatavond!

Kajira organiseert praatavonden waar het mogelijk is om met gelijkgestemden over BDSM te praten in kleinere groepjes. De avond bestaat uit drie rondes die telkens zullen variëren in onderwerp. 


In de eerste ronde gaan we het hebben over "BDSM zonder D/s": Sommige mensen verkiezen een Nintendo Switch boven de Nintendo Ds, maar daar gaat deze ronde helaas nier over. Kan je aan BDSM doen zonder een specifieke rol op jezelf, je relatie of de dynamiek te plakken? Moet er altijd een onderdanige en dominante partij zijn? 


De tweede ronde gaat over "BDSM zonder seks": De BDSM-wereld zit vol met aseksuele personen maar wanneer je casual door fetlife scrolt, lijkt het op eerste zicht niet zo. De nadruk op seks binnen BDSM kan nogal prominent aanwezig zijn. Dit wilt daarom niet persé zeggen dat seks noodzakelijk is. Hoe sta jij hier tegenover? 


In de laatste ronde gaan we praten over "BDSM zonder pijn": Niet iedereen is altijd even happig op het bovenhalen van een paddle of zweep. Vind jij dat masochisme en sadisme noodzakelijk zijn binnen een BDSM spel? Hoe ga je ermee om wanneer de andere persoon een afkeer heeft van pijn?


Om de avond zo vlot mogelijk te laten verlopen, vragen we om zeker op tijd te komen. Als je te laat bent, zal je moeten wachten tot de volgende ronde om aan te sluiten. Wanneer je later op de avond pas aansluit, kan je dit altijd in je inschrijving vermelden. 

Aankomst: 19h – 19h30 

Tafelverdeling: 19h30 - 19h40 

BDSM zonder D/s: 19h40 – 20h20 

Pauze: 20h20 – 20h40

BDSM zonder seks: 20h40– 21h20 

Pauze: 21h20 – 21h40 

BDSM zonder pijn: 21h40 – 22h20 


Heb je drempelvrees? Je kan altijd gebruik maken van ons buddysysteem

Inschrijven

Deze activiteit is al voorbij dus inschrijven is logischerwijs niet meer mogelijk.