Extra algemene vergadering

zondag 04 december 2022 om 19:00

Je moet je eerst inschrijven voor je de locatie te zien krijgt.

Op vraag van enkele leden wordt er een extra algemene vergadering georganiseerd.

Wat is een algemene vergadering?
De algemene vergadering is het hoogste beslissingsorgaan binnen Kajira. Hier worden en kunnen beslissingen genomen worden die niet zomaar door het bestuur kunnen genomen worden. (bijvoorbeeld statuten, of het verkiezen van bestuursleden).
Deze algemene vergadering bestaat uit alle leden (iedereen mag sowieso aanwezig zijn).
Wie aanzien wij als lid van de algemene vergadering met stemrecht? leden die het afgelopen jaar minstens 5 activiteiten hebben deelgenomen. (tussen december 2021 en december 2022)

Op deze extra algemene vergadering, zal er besproken worden wat er dient te gebeuren met momenteel openstaande functies. De functie van buddyverantwoordelijke is open gekomen en de secretaris heeft wegens persoonlijke redenen haar mandaat on-hold gezet. Daarnaast wensen sommige leden een evaluatie van het Galabal. Heb je als lid andere vragen of punten die je graag wil aanbrengen, dan is dit het moment. De agenda ligt niet vast en kan desgewenst aangevuld worden door alle leden.

Voor de duidelijkheid, alle leden zijn welkom. Enkel om stemrecht te hebben vragen we een aanwezigheid van minstens 5 activiteiten.

Inschrijven

Deze activiteit is al voorbij dus inschrijven is logischerwijs niet meer mogelijk.