Praatavond

maandag 24 oktober 2022 om 19:00

Je moet je eerst inschrijven voor je de locatie te zien krijgt.

affiche van deze activiteit

Welkom bij de 2de Praatavond van dit semester!


Onze praatavondverantwoordelijken hebben hun handen weer eens uit de mouwen gestoken om toffe vragen bij elkaar te puzzelen voor deze praatavond!

Kajira organiseert praatavonden waar het mogelijk is om met gelijkgestemden over BDSM te praten. De avond bestaat uit drie rondes die telkens zullen variëren in onderwerp. 


De eerste ronde heet:"D/s rollen & Roleplay", hier gaan we in over alles wat te maken heeft met Dom/sub dynamieken en bredere vormen van rollenspel. Dingen zoals master & slave, petplay, doktertje spelen, ... Wat is het om een Dom(me) of sub te zijn? Hoe zou jij dit invullen en waar ben jij nog nieuwsgierig naar?


De tweede ronde heet: "Shame on you!", hier gaan we het hebben over minder goede ervaringen en kritieken die je als kinkster zoal kan krijgen. Subonderwerpen die aan bod gaan komen zijn: Gatekeeping, Stereotypen, en kinkshaming.


De derde ronde heet: "Kinky Kleding & Kleding Fetishes", in deze ronde gaan we breder in op verschillende manieren waarop kledij en fashion een rol kunnen spelen in BDSM. Welke specifieke kledij fetishes zijn er zoal?, Welke kinky outfits zou jij graag aandoen binnen spel?, Wat is de overlap tussen verschillende fashion stijlen en kinky attributen?


Om de avond zo vlot mogelijk te laten verlopen, vragen we om zeker op tijd te komen. Als je te laat bent, zal je moeten wachten tot de volgende ronde om aan te sluiten. Wanneer je later op de avond pas aansluit, kan je dit altijd in je inschrijving vermelden. 

Aankomst: 19h – 19h30 

Tafelverdeling: 19h30 - 19h40

D/s rollen & Roleplay: 19h40 – 20h20 

Pauze: 20h20 – 20h40

Shame on you!: 20h40– 21h20 

Pauze: 21h20 – 21h40 

Kinky Kleding & Kleding Fetishes: 21h40 – 22h20 


Heb je drempelvrees? Je kan altijd gebruik maken van ons buddysysteem! 

Inschrijven

Deze activiteit is al voorbij dus inschrijven is logischerwijs niet meer mogelijk.