Intro-Praatavond

woensdag 05 oktober 2022 om 19:00

Je moet je eerst inschrijven voor je de locatie te zien krijgt.

affiche van deze activiteit

Het nieuwe academiejaar is terug van start gegaan, dat betekent dat Kajira ook terug de handen uit de mouwen steekt! Jullie geliefde praatavonden zijn terug! 


Voor degenen die nieuw zijn: Kajira organiseert praatavonden waar het mogelijk is om met gelijkgestemden over BDSM te praten. De avond bestaat uit drie rondes die telkens zullen variëren in onderwerp. 


De eerste ronde heet: “BDSM 101”, hier gaan we het hebben over de verschillende termen en concepten die in BDSM gebruikt worden. We proberen hier zo veel mogelijk info in te steken voor mensen die nog geen enkel idee hebben van wat BDSM nu precies allemaal inhoudt. Voor de leden die dit al weten geven we de mogelijkheid om hun ervaringen te delen en zo meer context te bieden voor de concepten.


De tweede ronde heet: “Welkom bij Kajira!”, hier ligt de focus op wie wij zijn als studentenvereniging en wat je van ons kan verwachten. En ook jullie de kans geven om jouw verhaal te doen. Het wordt een luchtige ronde waar iedereen wel iets in kan delen en ze is niet beperkt tot naam, rollen, schoenmaat en favoriete frietsaus. :p 


De derde ronde heet: “(Kinky) Toy Stories”, in deze ronde gaan we jullie de kans geven om te babbelen over seksspeeltjes, BDSM attributen en alles wat daar mee te maken heeft. Degenen die hiermee ervaring hebben kunnen deze delen en aanraders geven. De leden die hier nog niet zo erg into zijn krijgen de kans om hun kennis te testen en kunnen babbelen over wat er op hun kinky wenslijstje staat. Het is geen show-and-tell, die volgt later op het academiejaar ;) 


Om de avond zo vlot mogelijk te laten verlopen, vragen we om zeker op tijd te komen. Als je te laat bent, zal je moeten wachten tot de volgende ronde om aan te sluiten. Wanneer je later op de avond pas aansluit, kan je dit altijd in je inschrijving vermelden.

We gaan er een gezellige avond van maken en kijken ernaar uit om jullie (terug) te zien!


19u: Aankomst

19u30: BDSM 101

20u10: Pauze

20u30: Welkom bij Kajira

21u10: Pauze

21u30: (Kinky) Toy Stories


Heb je drempelvrees? Je kan altijd gebruik maken van ons buddysysteem! 


Inschrijven

Deze activiteit is al voorbij dus inschrijven is logischerwijs niet meer mogelijk.