Knutselavond

dinsdag 22 maart 2022 om 19:00

Je moet je eerst inschrijven voor je de locatie te zien krijgt.

affiche van deze activiteit

Inschrijving afgelopen. Wil je toch nog meedoen?

Stuur Tsalina Van Hove een berichtje op fb voor 18uur. Of kom vanavond af en kijk welke vrije plaatsjes er nog over zijn. 


Dag liefste Kajiranen en sympathisanten!

Mis jij ook niet die goede ouwe tijd wanneer je elke dag kon knutselen in de klas? Wel, als volwassene knutsel je misschien wel eens graag wat andere dingen *wink* *wink*.

Dinsdag 22 maart om 19u00 kan je samen met je mede-kajiranen leren hoe je een kinky item maakt, dingen zoals een collar, een flogger, waxplay kaarsen en je eigen staart!


Workshops:

DIY Waxplaykaarsen:

We maken zelf kaarsen die geschikt zijn voor waxplay doeleinden. We voorzien zelfs cosmetische (extra huidveilige) parafine. Als je kan neem zelf een klein breed plastieken flesje mee (fuze tea 400cl, starbucks koude koffie 200 ml…)

Makkelijk

4€


Flogger:

We maken een flogger uit touw gebaseerd op sqoubidoe techniek. 

Matig/moeilijk

4€


Collar haken:

Er wordt een collar gehaakt. 

Matig/moeilijk

4€


DIY Staart but plug:

Er wordt uit wol een korte staart gemaakt die je kan bevestigen aan een buttplug, andere optie is een sleutelhanger ervan maken. Je ziet hier de techniek om een lange staart te maken, helaas hebben we daar niet de tijd voor en gaan we voor een bunny look ;).

Makkelijk

4€

Neem zelf je buttplug proper mee, best een met een ring-einde maar kan op alle buttplugs.


Praktisch:

Je kan drie workshops kiezen, maar je geeft op voorhand aan welke je wilt doen (max 3). Dit doe je door bij je inschrijving dit te vermelden in “Opmerkingen”. Geef ook door als je vroeger door moet of later toekomt (bv als je later toekomt kan je workshop 2 en 3 volgen, maar niet 1!) Er zal ook een ‘praattafel’ zijn als je graag maar 1 iets knutselt. Wij maken de planning op. Te laat komen is mogelijks iets meer u plan trekken en dus op eigen risico = KOM OP TIJD. We verwachten iedereen om 19 uur, je rekent direct af aan de kassa. Start 1e workshop om 19u15. Wij kopen materiaal aan en houden jouw plekje vrij, annuleren kan tem 20/3 of helaas zullen we het bedrag aanrekenen. 


Planning:

18u45  open 

19u00  aanmelden kassa

19u15  workshop 1

20u15  pauze

20u30  workshop 2

21u30  pauze

21u45  workshop 3

22u45  einde workshops (kans om nog te blijven hangen)


Nog vragen? Stuur gerust een berichtje naar onze Facebookpagina of stuur een mailtje naar kajira.gent@gmail.com.

See you there! Or be a flogger?!

Inschrijven

Deze activiteit is al voorbij dus inschrijven is logischerwijs niet meer mogelijk.