Muurklimmen

woensdag 16 maart 2022 om 19:15

Je moet je eerst inschrijven voor je de locatie te zien krijgt.

Hello there


We gaan MUURKLIMMEEEEUUUHHHH.


Aleja, niet echt, boulderen. Dit is muurklimmen tussen 3 en 5 meter hoogte. We doen dit omdat voor het hoogklimmen klimvaardigeidsbewijzen nodig zijn en anders zijn we maar met 2 en dat is maar saai he. Onder deze muren liggen valmatten dus je poep zou geen pijn mogen doen als je valt (jammer genoeg voor sommigen). De korte klimroutes geven ook een sneller gevoel van voldoening. Soms is het ook puzzelen hoe je de route moet afwerken.


Praktisch?

Tijd: We gaan binnen om 19:30, dus we verzamelen om 19:15 voor het gebouw. We betalen de inkom in 1 keer, dus wees zeker op tijd. We kunnen blijven doorklimmen tot 23:00 want daarna sluit de klimzaal.

Waar: Zie bovenaan na inschrijving.

Meenemen: Sportieve kleding waarmee je kan klimmen, de kleedkamers zijn nu na corona weer open en er zijn lockers. Voor deze lockers moet je zelf een badge aanvragen bij de inkom, deze heeft een waarborg van €3. Ook heb je propere binnenschoenen nodig voor het klimmen, of je kan voor €2,5 klimschoenen huren daar. 

Centen: Als je daar iets wilt drinken aan de bar, of klimschoenen wilt huren ga je een centje nodig hebben. Maar de inkom zal Kajira voorzien.


Groetjes

Het bestuur van Kajira

Inschrijven

Deze activiteit is al voorbij dus inschrijven is logischerwijs niet meer mogelijk.