Vriendjescantus

donderdag 28 april 2022 om 20:00

Je moet je eerst inschrijven voor je de locatie te zien krijgt.

affiche van deze activiteit

Goedenavond


Of goedemorgen, middag of nacht, wanneer je dit ook leest ????.


We gaan nog eens cantussen. Maar deze keer is het anders, met vriendjes! Elke Kajiraan mag dus een vriendje meenemen! En dan gaan we allemaal gezellig cantussen. 1 vriendje per persoon die binnen de regels van Kajira, met andere woorden: 18+ en student of 18-26. Je bent ook zelf verantwoordelijk voor je vriendje dat die zich respectvol gedraagt tegenover anderen zoals we van onze andere leden verwachten. Er is maximum 60 man toegelaten dus je moet je vriendje ook inschrijven, dit kan door bij het inschrijven van jezelf "ik kom met aanhangsel" aan te duiden en dan 2 in te vullen. Zo weten wij ook met hoeveel jullie zijn!


Hier is ook een playlist met enkele liedjes die wel eens gezongen kunnen worden op een cantus. https://youtube.com/playlist?list=PL2nXKSH4i7WXEt92CD7L0IAY1mrRSpaUi


Ook gaan we deze keer werken met schachten. Deze zitten op schachtenbanken, zeggen de paginanummers, brengen bier en water rond... Er is een zekere vorm van onozel doen en de schachtemmer pesten. Het kan zeker eens leuk zijn! Wil je schacht zijn? Zet dit er dan bij in de opmerking bij het inschrijven.


Omdat Kajira geen lint heeft mag je ook een lintje van een andere club aandoen, wens je je clublied te zingen zet dit dan in de opmerking bij het inschrijven dan plannen wij het in!


Neem zeker ook een eigen plastic beker mee dan krijg je korting. Geen glas, glas of keramiek is NIET toegelaten.


Inkom lid/vriendje: €12

Inkom schacht: €10

Water/eigen drank: €4


Schachten, jullie mogen om 20:00 komen om te helpen met de opbouw en de uitleg van de temmer over wat van jullie verwacht wordt.


De rest:

Deuren: 20:30

Io Vivat: 21:00


Laatkomers krijgen een cantusstrafje


Vivat, crescat, floreat!

Inschrijven

Deze activiteit is al voorbij dus inschrijven is logischerwijs niet meer mogelijk.