Speed friending

woensdag 24 februari 2021 om 19:30

Je moet je eerst inschrijven voor je de locatie te zien krijgt.

affiche van deze activiteit

Heykes


Kajira is een grote groep stoute vrienden, die toevallig studeren, of is het omgekeerd? Ma bon, door een rare situatie in China met een vleermuis zijn de activiteiten nu online. Dit houdt wel een beetje afstand tussen ons. En in groepschats leer je elkaar niet echt kennen. Om dit tegenwicht te bieden organiseren we een speed friending! Op deze activiteit gaan we proberen iedereen met zoveel mogelijk andere kajiranen te laten spreken. Momenteel werken we aan een complex algoritme dat voor ons dingen uitvogelt, dus het gaat magisch zijn (met lichtjes overbodige software). Je gaat een goede 5 minuten kunnen babbelen met één persoon, zo leer je elkaar kennen en op praatavonden kom je zo natuurlijk meer mensen die je kent tegen. Dit zou ons een warmere thuisbasis moeten maken in deze nare tijden.


Om dit goed te laten werken verkiezen we dat iedereen zo veel mogelijk tracht op tijd te komen, want dan kun je meer mensen zien. Ook willen we vragen om alleen te komen, niet met twee achter één computer.


In het geval dat het gesprek niet op gang komt, wauw ik voel me als een stewardess, de nooduitgang is het kruisje rechtsboven. Neenee, grapje, wij voorzien een handige vragenlijst die je door de stille momenten kan loodsen (niet dat die er zijn want Kajiranen zijn geweldig sociaal). Deze kan je vinden in het zakje in de rugleuning van de stoel voor je, of deze link, wat het snelste is. In het geval van een plots verlies van de inspiratie, gelieve eerst de lijst zelf te gebruiken voor u uw kind of gesprekspartner deze voorlegt. Voor het geval dat deze wilde vriendschappelijke vlucht een cruise wordt, uw zwemvest ligt bovenaan deze pagina naast de link naar de Discord waar we naartoe vliegen. Deze link is enkel zichtbaar als u ingeschreven bent. Namens het hele Kajira vliegbedrijf bedank ik u voor uw aandacht.

Inschrijven

Deze activiteit is al voorbij dus inschrijven is logischerwijs niet meer mogelijk.