Info-avond

woensdag 30 september 2020 om 19:30

Je moet je eerst inschrijven voor je de locatie te zien krijgt.

affiche van deze activiteit

Inschrijving sluit 29/09/2020 11u, na deze deadline kan je via mail ons een bericht sturen en dan zien we wat nog mogelijk is.
Update maatregelen Corona: Gezien de grote interesse, kunnen we niet allemaal samen tegelijk in het lokaal. Hiervoor gaat de groep opgesplitst worden in 2 tijdslots. Iedereen zal een mail krijgen met verdere info, bekijk dus zeker je mail/spam.

Definitieve maatregelen die tijdens het event gevolgd moeten worden: Dragen van het mondmasker en voldoende afstand (1,5m) houden.Heb je interesse in bdsm, of  ben je nieuwsgierig? Wil je onze studentenvereniging leren kennen op een veilige en laagdrempelige manier?  Kom dan zeker langs op onze Info-avond!  Deze avond wordt zo ingericht dat we een korte presentatie geven over onze vereniging en onze werking, waarna je de kans krijgt met het bestuur een babbeltje te slaan en verdere vragen te stellen.  

Gezien de coronamaatregelen en de continue verandering van de Ugent betreffende de nodige procedures en maatregelen,  volgen definitieve richtlijnen de komende dagen.  

Het dragen van een mondmasker en voldoende afstand houden,  zal alvast met 100% zekerheid toegepast worden.  

Ook vragen we jullie om zich via dit event in te schrijven,  zodat we zeker genoeg plaats hebben en we geen capaciteitstekort hebben.   ben je niet zeker of je kan komen?  Schrijf je toch in en vermeld dit gerust bij de opmerkingen.  

Wij verheugen ons alvast op jullie komst!  

Inschrijven

Deze activiteit is al voorbij dus inschrijven is logischerwijs niet meer mogelijk.