Toneelvoorstelling

vrijdag 23 maart 2012 om 19:40

Je moet je aanmelden om de locatie te kunnen zien.

We gaan op vrijdag 23 maart naar het toneelstuk "Le Lapin Rose" van theater Scala om 20u in de Dendermondsesteenweg 163-165 in Gent. Nu vraag je je waarschijnlijk af waarover dit stuk gaat? Op de site is het volgende te lezen:

"Jean en Edward vormen een homokoppel dat al jaren een bar ‘Le Lapin Rose' runt in de Vlaanderenstraat te Gent. Edward is van Franse afkomst maar woont reeds jaren in Gent. Zijn "schone schijn"-moeder denkt al die tijd dat hij een vooraanstaand architect is die o.a. het provinciegebouw te Gent heeft gerealiseerd. Zij heeft geen weet van zijn homorelatie, want haar zoon stuurt haar gewoon foto's van een vrouw, schrijvende dat dat zijn aanstaande is...
Tot moederlief het beu is en beslist naar Gent te komen om haar zoon eindelijk voor het altaar te krijgen. Deze beslissing zet ‘Le Lapin Rose' compleet op stelten. Het àl te kitscherige interieur van de flat moet in 24 uur omgetoverd worden tot een traditioneel en stijlvol kader.
Homovriend Jean moet er met alle middelen van overtuigd worden dat hij niet afgedaan heeft en er moet perse een bruid gevonden worden. De hilarische toestand speelt zich voor uw ogen, tussen cabaretnummers door, een paniekerige zoektocht naar een oplossing waaraan de artiesten, buren en kennissen zullen meewerken om ma en pa te laten geloven dat er heus wel eens getrouwd zal worden... tot het uit de hand loopt."

Waarom gaan we daar naartoe? omdat het ons een situatie lijkt die erg vaak voorkomt en die voor velen van ons erg herkenbaar is. Wie moet er immers nooit op allerlei mogelijke manieren de schijn hoog houden zodat de ouders of anderen het niet weten?
En wat mag dat kosten is dan de volgende vraag? Het kost 14 euro voor studenten en 15 euro voor het normaal tarief.
Hoe kunnen we mee? Inschrijven is noodzakelijk en moet gebeuren voor 17 maart zodat we samen kunnen zitten.
Hoe spreken we af? Om 19u40 aan de ingang in de Dendermondsesteenweg 163-165, maar meer praktische details volgen later als je bent ingeschreven.
Waar vind ik meer info? http://www.scalaplatform.be/programma.php?vs_id=254

Inschrijven

Deze activiteit is al voorbij dus inschrijven is logischerwijs niet meer mogelijk.