Praatavond

donderdag 17 maart 2011 om 19:00

Je moet je aanmelden om de locatie te kunnen zien.

affiche van deze activiteit

Kajira is een vereniging die zich richt op Gentse studenten met interesse in bdsm. Het doel van onze vereniging is om bdsm meer sociaal aanvaard te maken, om gelijkgestemden te ontmoeten en met hen vrijuit, zonder masker op, over bdsm te kunnen praten en dit op een laagdrempelige manier.


Dus, ben je nieuwsgierig naar bdsm of ben je al actief in bdsm maar zou je graag nieuwe personen leren kennen met dezelfde interesses? We nodigen jullie van harte uit op onze eerste praatavond op donderdag 17 maart vanaf 19.00h. De activiteit gaat door in een publieke cafetaria (buurt UZ) waar we een deel van de zaal voor ons hebben, zodat je hier vrijuit kan praten. Het precieze adres en een wegbeschrijving worden je per e-mail gestuurd bij inschrijving.


Inschrijven is verplicht maar volledig gratis, dit kan door een eenvoudig mailtje naar Kajira.Gent@gmail.com. Ook eventuele andere vragen die je zou hebben kun je gerust op dit adres kwijt. Als je er niet bij kan zijn, maar wel graag op de hoogte wil gehouden worden van komende activiteiten, dan mag je Site: ons dat ook op hetzelfde adres laten weten. Geen zorgen, we gaan niet bijten (toch niet ongevraagd).

Inschrijven

Deze activiteit is al voorbij dus inschrijven is logischerwijs niet meer mogelijk.