Kajira-cantus

vrijdag 17 november 2017 om 20:00

Je moet je eerst inschrijven voor je de locatie te zien krijgt.

Liedjes zingen en glaasjes drinken, de ideale combinatie voor een geweldige avond. Voor wie nog nooit een cantus gedaan heeft: in wezen gaan we een hele avond traditionele volksliedjes zingen, zowel uit Vlaanderen als uit de rest van de wereld, vergezeld van een mooie voorraad bier (of eigen drank die je zelf meebrengt) om te vergeten dat we eigenlijk niet zo goed kunnen zingen.


Kostprijs: 14 euro voor onbeperkt bier, 5 euro op eigen drank (mag ook water of frisdrank zijn, je bent nooit verplicht om alcohol te drinken).


Voor wie nog nooit gecantust heeft, doen we om 20u een klein uitlegmomentje van hoe het in zijn werk gaat (en mocht het echt tegenvallen ben je dan nog niet verplicht om te blijven).
De cantus zelf begint om 20u30. Probeer op tijd te zijn (want als we al effectief begonnen zijn mag je je aan een strafje verwachten ;)).


De cantus is enkel voor kajiranen. Wie nog niet geweest is en oprecht interesse in kajira heeft is uiteraard welkom om hier zijn/haar eerste activiteit van te maken, maar je niet-kajira vriendjes die gewoon willen mee cantussen laat je dus beter thuis.

Inschrijven

Deze activiteit is al voorbij dus inschrijven is logischerwijs niet meer mogelijk.