Algemene ledenvergadering

donderdag 30 juni 2011 om 18:30

Je moet je aanmelden om de locatie te kunnen zien.

affiche van deze activiteit
Beste Kajiranen,

De blok en de examens staan voor de deur. Een periode van spanning voor de meeste onder ons, maar Kajira geeft je iets om naar uit te kijken na de examens: na de examens organiseren we een grote BBQ, gepaard gaande met onze eerste Algemene Vergadering.

Wat een barbecue is hoeven we je hopelijk niet uit te leggen, dus misschien een woordje over deze Algemene Vergadering. Dit is eigenlijk een bijeenkomst van alle leden (of toch van degene die zin hebben in een bbq) waarbij de koers voor het volgende academiejaar uitgestippeld wordt. Heb je een bepaalde visie op waar het naartoe moet met de vereniging? Zou je graag mee in het bestuur zitten? Zijn er activiteiten die je graag georganiseerd zou zien, of misschien zelfs zou willen organiseren? Of heb je gewoon zin in een leuke babbel met de andere Kajiranen, tussen de (al dan niet vegetarische) ribbetjes en worstjes door? Laat deze activiteit dan zeker niet aan je voorbij gaan!

Wil je ons met je gezelschap plezieren? Duid dan in deze doodle aan welke data je vrij bent voor dit gezellige evenement, dan laten we iedereen zo snel mogelijk weten welke datum er uit de bus gekomen is. Zo hopen we een datum te vinden die voor iedereen past.

Voor de barbecue zelf heb je keuze uit 2 mogelijke formules:
  • All-in met eigen vlees. Hierbij zit inbegrepen: drank √† volont√© (alcoholische drank met mate tot na de vergadering), allerhande soorten groentjes, brood, pasta, patatjes, enzovoort, evenals de gemeenschappelijke kost voor het barbecuen (partytent, kolen, bestek, etc). Deze formule kost je 9 euro, je brengt naar hartelust eigen vlees mee om op de barbecue te leggen. Uiteraard mag je ook vegetarische of veganistische alternatieven voor vlees meebrengen.
  • All-in. Identiek hetzelfde, maar wij zorgen ook voor een (standaard)pakket vlees. Zo hoef je je dus om niets druk te maken, je vlees ligt gekoeld en kant-en-klaar op je te wachten. Deze formule kost je 16 euro.

Betaling doe je best per overschrijving op 393-0473571-09; vergeet daarbij je naam of nickname niet te vermelden. Andere betaalmiddellen zijn mogelijk op aanvraag. Voor de drank zou het handig zijn als iedereen de drankenlijst zou invullen, zodat we een idee hebben van welke dranken we best veel, weinig of geen van inkopen.

De locatie is bij Kathleen thuis, in Sint-Niklaas. Het precieze adres krijg je na ontvangst van je betaling. Het eenvoudigste is om per trein te komen (het is maar een paar honderd meter van het station van Sint-Niklaas), maar er vertrekken die dag ook enkele auto's vanuit Gent (en mogelijks vanuit andere steden ook). Aan al wie met de auto komt: laat het ons aub weten, dan kun je mogelijks nog enkele mensen oppikken onderweg.

Qua beginuur van de activiteit dachten we aan 18u30, te beginnen met de vergadering. Als je niet tegen dat tijdstip in Sint-Niklaas kan geraken, gelieve ons dan zo snel mogelijk te verwittigen (en het uur te vermelden vanaf wanneer je er wel kan zijn). We sturen later nog het precieze beginuur rond. Ook de agenda van de Algemene Vergadering (wat we die avond allemaal gaan bespreken en beslissen) wordt jullie binnenkort rondgemaild.

Voor de terugkeer: de laatste trein richting Gent vertrekt om 23u26 in Sint-Niklaas, maar er is ook voldoende mogelijkheid om te blijven slapen, dus je hoeft zeker niet temidden de gezellige avond te vertrekken. Wie blijft slapen zou best wel een slaapzak e.d. meebrengen, want daarvan zijn er maar enkele voorhanden.

groetjes en nog veel succes tot het zover is :)
leni

Inschrijven

Deze activiteit is al voorbij dus inschrijven is logischerwijs niet meer mogelijk.