Bestuur 2022-2023

2021-2022 2023-2024
avatar van dit bestuurslid

Praeses: Charlau

Dag liefste kinky mensjes. Jullie zijn nog niet van mij af! Vorig jaar was een afleidingsmanoeuvre want dit jaar ben ik terug om er nog voor 1 keer een stevige lap op te geven! (Echt waar deze keer) dit jaar probeer ik zoveel mogelijk van mijn kennis over te dragen aan mijn mede bestuursleden.

 

Als OZP’er*, blijf ik mijn open zelve. Een probleem groot of klein, bij de Lau moet je zijn!

*Ouwe zak Praeses

avatar van dit bestuurslid

Vice-Voorzitter / Locatie: Yindee

Hallo ik ben Yindee, terug voor een tweede ronde. Vorig jaar was zo simpel en chill dat ik besloot ook maar vice te worden. Kan toch nooit zwaarder zijn dan locatie, wat mij in der tijd verzekerd was een ‘makkelijk jobke’ te zijn. Ik sta nog steeds in voor locaties, maar dit jaar ga ik mijn best doen als vice. Peper in je… enzovoort. Vooruit met de (kleine)geitjes! Recht zo die gaat met de wind in de zeilen! Allemaal aan boord! Het wordt een interessante reis!

 

avatar van dit bestuurslid

Penning: Lisaaa

Lisa is als penning verantwoordelijk voor het financiële aspect van Kajira. Ze zorgt dat er genoeg centjes binnenkomen om leuke activiteiten mee te organiseren en dat rekeningen op tijd betaald worden ;). Ook is ze zo veel mogelijk aanwezig op activiteiten bij deze toffe bende en kan ze een luisterend oor aanbieden.

avatar van dit bestuurslid

Webmeester: j

Hiya, ik ben J; ik doe dingen met computers enzo

avatar van dit bestuurslid

Praatavond: Ben

Hello there!

Ik Ben Ben! :D De pluizigste organisator van de praatavonden met een passie voor muziek en onverzadigbare nieuwsgierigheid naar de wereld rondom. Ik doe dit al zeker een miljoen jaar. Samen met Nereza verzorg ik ook dit jaar weer kinky onderwerpen en leiden we de avond in goede banen.
De praatavonden zijn een van kajiras kernactiviteiten, ik ben steeds opnieuw, met passie op zoek naar onderwerpen en elementen die de praatavond sfeervol, informatief en -belangrijkst van al- leuk houden. Feedback en ideeën om de praatavonden te verbeteren zijn daarom altijd welkom en wordt zeker gewaardeerd. 

Ook ‘Ben’ ik altijd open voor een goede babbel en slechte woordgrappen.

 

avatar van dit bestuurslid

Praatavond: Nereza

Hey hey! Ik ben Nereza, mijn echte naam vertel ik pas op de derde date. Maar ik sta ook wel bekend als je ‘friendly neighbourhood philosopher’. Samen met Ben verzorg ik de praatavonden dit jaar! 

Dingen die mij blij maken: memes, katten, brood/gebak, koffie en natuurlijk KAJIRA! Dit zijn dus ook ideale conversatiestarters.

 

avatar van dit bestuurslid

Secretaris: Esmeralda

Heyhey, ik ben Esmeralda ook wel bekend als de (keizer)secretaris van Kajira. Voor het vierde jaar op een rij kom ik weer uit mijn donkere grot gekropen om verslagen te maken van vergaderingen! Dit jaar sta ik ook in voor de posters voor alle activiteiten, want na 3 jaar is enkel secretaris zijn ook geen uitdaging meer :p

Als secretaris- en postergremlin kijk ik er naar uit om dit jaar opnieuw Kajira te dienen.

 

avatar van dit bestuurslid

Informatiebeheer: sach

Hey hai! Ik ben Sach de data-wizard.

Ik mocht terug komen in mijn rol dit jaar dus zo slecht kan ik het niet gedaan hebben vorig jaar ;). mijn rol is voornamelijk intern in het bestuur om er voor te zorgen dat alle informatie op de juiste plaats blijft. Maar ook voor opvolging van vragen van vergadering tot vergadering en de overdracht vlot te laten lopen. Ik zal mijn best doen om doorheen het jaar het werk makkelijker te maken voor het bestuur van volgend jaren!

 

avatar van dit bestuurslid

PR intern: Riene

Na een aantal jaartjes in het bestuur te zitten als vice en praeses, verzorg ik nu de interne communicatie op vlak van bestuur en informatie naar de leden toe. Tot op een activiteit! 

 

avatar van dit bestuurslid

PR extern: Eline

Communication is key, daarom zet ik mij dit jaar in als PR-extern. Mocht je van Kajira gehoord hebben op sociale media of in de aula was dit waarschijnlijk mijn werk. Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor externe communicatie, sponsors zoeken etc. Mijn missie is om BDSM meer sociaal aanvaardbaar te maken en dat kinky Gentse studenten makkelijker bij ons terecht kunnen. Vergeet ons zeker niet te volgen op Instagram, Facebook, Fetlife, TikTok,... Ja dit moet ik verplicht zeggen, sorry. Hopelijk zie ik jullie op een toekomstige activiteit!

 

avatar van dit bestuurslid

Activiteitenverantwoordelijke: tinkerbell

Hey sweeties xx
Ik ben net een cupcake, ik ben sweet en om in te bijten. :p
Dit jaar zal ik me engageren om leuke en spannende activiteiten voor jullie te organiseren. Dus kom gerust eens langs, I’ll give you some sugar.

 

Activiteitenverantwoordelijke: Mystery_

HeyHoi 

 

Ik ben graag mysterieus en klaar om uitdagingen aan te gaan!  Ik ben een bezig bijtje maar maak graag tijd voor kinky dingen. Dit jaar zorg ik er mee voor dat er activiteiten georganiseerd worden voor jullie! Ideetjes voor activiteiten die je graag eens voorbij zou zien komen binnen Kajira? Dan ben je bij mij (en Tinkerbell) aan het juiste adres. Ik kijk ernaar uit je op een activiteit te ontmoeten!