Bestuur 2020-2021

2019-2020 2021-2022
avatar van dit bestuurslid

Voorzitter: Lau

Als Praeses leidt (of is het nu lijdt?) ik de algemene werking van Kajira in goede banen en heb ik de eindverantwoordelijkheid. Daarnaast ben ik een centraal aanspreekpunt voor al jouw vragen. Mijn open persoonlijkheid maakt dat ik gemakkelijk te benaderen ben.

Anderen omschrijven mij gemakkelijk als speels, maar ook ondeugend.
Is er een feestje met goede muziek? Dan vind je mij op de dansvloer!
Een probleem, groot of klein? Bij de Lau, moet je zijn ;)

avatar van dit bestuurslid

Vice-Voorzitter: Flore

Flore zal dit jaar als vice vooral de praeses bijstaan en haar steentje bijdragen waar ze kan. Ze is een enthousiaste spring-in-‘t-veld die wel eens over haar eigen voeten struikelt.

avatar van dit bestuurslid

Penning & Locatieverantwoordelijke: Lisaaa

Lisa is als penning verantwoordelijk voor het financiële aspect van Kajira. Ze zorgt dat er genoeg centjes binnenkomen om leuke activiteiten mee te organiseren en dat rekeningen op tijd betaald worden ;). Ook is ze zo veel mogelijk aanwezig op activiteiten bij deze toffe bende en kan ze een luisterend oor aanbieden. In dit rare Coronajaar is zij ook verantwoordelijk voor het vinden van leuke locaties waar onze activiteiten veilig kunnen doorgaan.

avatar van dit bestuurslid

Webmaster: Illuminatus

Als webmaster is hij de eindverantwoordelijke voor de website en bezit hij de belangrijkste eigenschap om zijn taak uit te voeren: de o zo cruciale Google-fu. Helaas lijkt zijn kinderdroom om de pauselijke troon te betreden steeds verder uit zijn vingers te glippen.

avatar van dit bestuurslid

Praatavondverantwoordelijke: Ben

Heyaa! ^^

Ik ben het pluizig persoon dat, samen met Tinkerbell, verantwoordelijk is voor de praatavonden. Samen zorgen wij voor kinky onderwerpen en dat de praatavonden goed verlopen. Ik ben altijd open voor feedback of een praatje. Ook heb ik een passie voor muziek en een nieuwsgierigheid die niet snel te bevredigen is.

avatar van dit bestuurslid

Praatavondverantwoordelijke: tinkerbell

Babbelen, dat doe ik graag. Babbelen over BDSM en kink doe ik nog liever! Soms doe ik dat TE graag! Babbelen doe je natuurlijk niet alleen en kan toffer zijn met meer mensen en omdat ik dat vind organiseer ik de praatavond samen met Cryspy om een plaats te maken waar wij allemaal kunnen praten, luisteren, bijleren of gewoon de community leren kennen.

avatar van dit bestuurslid

Secretaris: Esmeralda

Als secretaris sta ik in voor de verslagen van de vergaderingen (super spannend ik weet het!) Verder ben ik ook fysiek reclameverantwoordelijke (nog spannender!) Ik ontmoet graag nieuwe toffe mensen. Neem mij wel niet altijd even serieus, sarcasme is en blijft mijn tweede taal ^^ Tot binnenkort?

avatar van dit bestuurslid

Buddyverantwoordelijke & Informatiebeheerder: Benjamin

Flauwe mopjes, geeky/nerdy onderwerpen en knuffels zijn altijd te vinden bij mij! Kinky dingen zijn natuurlijk niet te vergeten maar als bestuurslid kan je dit wel veronderstellen, niet?
Mijn taak, binnen Kajira, zijn het beheren en het opslaan van de gegevens en informatie voor een vlot verloop en het aanspreekpunt te zijn voor een geschikte buddy te zoeken (en hopelijk te vinden) voor alle die dat graag zouden hebben. Dus als je niet durft alleen te komen, de drempel te hoog vind of gewoon liever niet alleen komt voor eender welke reden kan je bij mij terecht om dat probleem op te lossen.

avatar van dit bestuurslid

Activiteitenverantwoordelijke: Aerios

Na een jaar als medewerker te hebben gewerkt, keert hij terug naar het bestuur. Hij mistte de gezellige bestuursleden en snakte naar meer te kunnen bijdragen aan de vereniging.
In plaats van PR gaat hij dit jaar de rol van activiteitenverantwoordelijke proberen te dragen. Een nieuwe rol die in de huidige situatie heel wat nieuwe uitdagingen met zich zal meedragen, maar dat schrikt hem niet af.
Hij is een vriendelijke, extraverte jongen die houdt van knuffelen, sporten, urenlange discussies en de occasionele nachtelijke wandeling. Hij is nieuwsgierig, heeft veel te veel interesses en denkt graag lang en diep na. Bijgevolg zijn er niet genoeg uren in een dag waarin hij alles kan doen dat hij wil doen. Maar toch kan hij het niet laten om achter de schermen onze webmaster Illuminatus een handje te proberen helpen aan wat code te schrijven. Eigenlijk is dit misschien wel terecht aangezien hij diegene is die onze website ook het vaakst kapot krijgt. Wie het breekt mag het helpen repareren ;).