Bestuur 2019-2020

2018-2019 2020-2021
avatar van dit bestuurslid

Voorzitter: Charlau

Als Praeses leidt (of is het nu lijdt?) ik de algemene werking van Kajira in goede banen en heb ik de eindverantwoordelijkheid. Daarnaast ben ik een centraal aanspreekpunt voor al jouw vragen. Mijn open persoonlijkheid maakt dat ik gemakkelijk te benaderen ben.

Anderen omschrijven mij gemakkelijk als speels, maar ook ondeugend.
Is er een feestje met goede muziek? Dan vind je mij op de dansvloer!
Een probleem, groot of klein? Bij de Lau, moet je zijn ;)

avatar van dit bestuurslid

Vice-Voorzitter: Riene

Florizabeth zal dit jaar als vice vooral de praeses bijstaan en haar steentje bijdragen waar ze kan. Ze is een enthousiaste spring-in-‘t-veld die wel eens over haar eigen voeten struikelt.

avatar van dit bestuurslid

Penning: Lisaaa

Lisa is als penning verantwoordelijk voor het financiële aspect van Kajira. Ze zorgt dat er genoeg centjes binnenkomen om leuke activiteiten mee te organiseren en dat rekeningen op tijd betaald worden ;). Ook is ze zo veel mogelijk aanwezig op activiteiten bij deze toffe bende en kan ze een luisterend oor aanbieden.

Ze is dit jaar ook verantwoordelijk voor onze cantussen en daar gaat ze een feestje van maken!

avatar van dit bestuurslid

Webmaster: Illuminatus

Als webmaster is hij de eindverantwoordelijke voor de website en bezit hij de belangrijkste eigenschap om zijn taak uit te voeren: de o zo cruciale Google-fu. Helaas lijkt zijn kinderdroom om de pauselijke troon te betreden steeds verder uit zijn vingers te glippen.

avatar van dit bestuurslid

Praatavondverantwoordelijke: Ben

Heyaa! ^^

Ik ben het pluizig persoon dat, samen met Samuel, verantwoordelijk is voor de praatavonden. Samen zorgen wij voor kinky onderwerpen en dat de praatavonden goed verlopen. Ik ben altijd open voor feedback of een praatje. Ook heb ik een passie voor muziek en een nieuwsgierigheid die niet snel te bevredigen is.

avatar van dit bestuurslid

Praatavondverantwoordelijke: Samuel

Voor het tweede jaar op rij zorg ik voor het goede reilen en zeilen van de praatavonden, dit jaar samen met Cryspy. Ook ben ik altijd wel te vinden voor een goede babbel over kinky óf geeky stuff.

avatar van dit bestuurslid

PR-verantwoordelijke: Atoeka

Hallo allemaal! Mijn naam is _AtoekA_ en ik zal dit jaar jullie te woord staan! Ik woon in Gent en heb altijd een grote drang gehad om nieuwe dingen te ontdekken: Deze nieuwsgierigheid leidde mij enkele jaren terug tot het ontdekken van Kajira en kijk: Nu kan ik met veel plezier en trots deze ontdekkingstocht als bestuurslid verderzetten. 

Bijgestaan door de enige echte Social Media Mistress poog ik dit jaar de communicatie, binnen het bestuur alsook naar de buitenwereld toe, in goede banen te leiden.

avatar van dit bestuurslid

Buddyverantwoordelijke: tinkerbell

Ik ben de persoon om te contacteren indien je nieuw bent en graag deel zou uitmaken van onze toffe bende maar niet op je eentje de stap durft zetten. Ik zorg dan dat je eerst eens met iemand kan afspreken of alleszins mee praten voor je naar een echte activiteit van Kajira komt. Ook niet te vergeten: knuffels zijn altijd gratis.

avatar van dit bestuurslid

Secretaris: Esmeralda

Als secretaris sta ik in voor de verslagen van de vergaderingen (super spannend ik weet het!) Verder ben ik ook fysiek reclameverantwoordelijke (nog spannender!) Ik ontmoet graag nieuwe toffe mensen. Neem mij wel niet altijd even serieus, sarcasme is en blijft mijn tweede taal ^^ Tot binnenkort?

avatar van dit bestuurslid

Locatieverantwoordelijke: Squishy

Squishy zorgt ervoor dat we een geschikte locatie hebben voor de activiteiten waar iedereen zichzelf kan zijn en we ongestoord onze eigen soort grappen kunnen maken.

avatar van dit bestuurslid

Informatiebeheerder: Benjamin

Flauwe mopjes, geeky/nerdy onderwerpen en knuffels zijn altijd te vinden bij mij! Kinky dingen zijn natuurlijk niet te vergeten maar als bestuurslid kan je dit wel veronderstellen, niet? Voor de rest is mijn taak, binnen Kajira, het beheren en het opslaan van de gegevens en informatie voor een vlot verloop!