Bestuur 2018-2019

2017-2018 2019-2020
avatar van dit bestuurslid

Voorzitter: B0n0b0

Als voorzitter is hij algemeen eindverantwoordelijke, coƶrdineert de werking en vervult alle taken die niet aan anderen toegewezen zijn.
avatar van dit bestuurslid

Vice-Voorzitter: Lau

Als vice tracht ik de voorzitter bij te staan, aan te vullen en desgevallend te vervangen.
Mijn open persoonlijkheid maakt dat ik gemakkelijk te benaderen ben.
Knuffels kan je zeker bij mij vinden :)
Anderen omschrijven mij gemakkelijk als speels, maar ook ondeugend.
Is er een feestje met goede muziek? Dan vind je mij op de dansvloer!
avatar van dit bestuurslid

Penning: ganabelle

Ganabelle is dit jaar verantwoordelijk voor alle financiƫle zaken binnen Kajira. Als een ware hoarder mag zij op de schatkist zitten. Jammer genoeg moet ze soms ook afscheid nemen van de centjes om leuke activiteiten te financieren, of anders gezegd: ze kijkt met een scherp oog toe op alle inkomsten en uitgaven. Daarnaast helpt ze andere bestuursleden bij het organiseren van activiteiten, waar ze natuurlijk zelf ook graag aan deelneemt. ;)
avatar van dit bestuurslid

Webmeester: Illuminatus

Als webmaster is hij de eindverantwoordelijke voor de website en bezit hij de belangrijkste eigenschap om zijn taak uit te voeren: de o zo cruciale Google-fu. Helaas lijkt zijn kinderdroom om de pauselijke troon te betreden steeds verder uit zijn vingers te glippen.
Dit jaar neemt hij ook de taken van secretaris & posters verantwoordelijke op hem.
avatar van dit bestuurslid

S(ocial) M(edia) Meesteres: Lompia

Lompia was vorig jaar de cultuurverantwoordelijke, maar ontpopte dit jaar tot de S(ocial) M(edia) meesteres. Ze werkt hard om dagelijks leuke comics, memes en andere content te posten op Facebook, Instagram en Fetlife en is de partner in crime van de PR. Haar zorgzame natuur zorgt ervoor dat mensen zich bij haar op hun gemak voelen, al is ze soms een tikkeltje sarcastisch. Met haar eeuwige glimlach staat ze altijd klaar voor een knuffel.
avatar van dit bestuurslid

PR-verantwoordelijke: Aerios

Hij is een vriendelijke, extraverte jongen die houdt van knuffelen, sporten, urenlange discussies en de occasionele nachtelijke wandeling. Hij is nieuwsgierig, heeft veel te veel interesses en denkt graag lang en diep na. Bijgevolg zijn er niet genoeg uren in een dag waarin hij alles kan doen dat hij wil doen. Verder is hij ook de partner in crime van de S(ocial) M(edia) meesteres om de mails en social media in de gaten te houden.
avatar van dit bestuurslid

Praatavondverantwoordelijke: Samuel

Heya :3, ik zorg voor het goede reilen en zeilen van de praatavonden, en ben vooral met de praktische kanten (tafelleiders, rondeverloop, voorbereiding, etc.) ervan bezig. Vragen en opmerkingen daarover mag je altijd naar mij sturen (naar Kippenfilet ook ze, die is gewoon wat verlegen ;) ).
Ook altijd te vinden voor wat knuffels of nerd-talk :p, het plezieren van de praeses laat ik wel aan de vice over ^^.
avatar van dit bestuurslid

Praatavondverantwoordelijke: Kippenfilet

Ik zorg dat er interessante vragen zijn op praatavonden. Met mensen communiceren mag ik van de rest niet, daar dient Samuel voor.
avatar van dit bestuurslid

Buddy- en locatieverantwoordelijke: Squishy

Squishy zorgt ervoor dat we een geschikte locatie hebben voor de activiteiten waar iedereen zichzelf kan zijn en we ongestoord onze eigen soort grappen kunnen maken. Squishy is ook de persoon om te contacteren indien je nieuw bent en graag deel zou uitmaken van onze toffe bende maar niet op je eentje de stap durft zetten. Ze zorgt er dan voor dat je eerst eens met iemand kan afspreken of alleszins mee praten voor je naar een echte activiteit van Kajira komt.
avatar van dit bestuurslid

Data-wizard: Kjodo

Kjodo houdt ervan om met nieuwe mensen te praten en constant bij te leren. Zijn empathische natuur zorgt ervoor dat mensen zich op hun gemak voelen bij hem, maar neem wat hij zegt soms met een korreltje zout: hij kan best sarcastisch uit de hoek komen. Wie een knuffel wil, kan ook altijd bij hem terecht. Dit jaar gaat hij als Data-wizard het digitale archief van Kajira structureren en beheren.