Bestuur 2017-2018

2016-2017 2018-2019
avatar van dit bestuurslid

Voorzitter: B0n0b0

Als voorzitter is hij algemeen eindverantwoordelijke, coördineert de werking en vervult alle taken die niet aan anderen toegewezen zijn.
avatar van dit bestuurslid

Vice-Voorzitter: Kippenfilet

Vorig jaar hing hij de sexy secretaris uit. Nu gebruikt hij die ervaring om te dienen als vice-voorzitter. Zijn taak? Simpel: voorzitter B0n0b0 ondersteunen waar nodig. Gewapend met een onevenaarbaar sarcasme werpt hij zich op deze taak zonder enige aarzeling. De weinige vrije tijd die hij daarna nog over heeft spendeert hij aan kerkers plunderen, draken bestrijden en door de tijd reizen.
avatar van dit bestuurslid

Penningmeesteres: Pixi

Pixi is de schatbewaarster van Kajira. Wie had ook weer gedacht dat het een goed idee was om ons spaarvarkentje aan een vijfjarige toe te vertrouwen?
avatar van dit bestuurslid

Webmeester: Illuminatus

Als webmaster is hij de eindverantwoordelijke voor de website en bezit hij de belangrijkste eigenschap om zijn taak uit te voeren: de o zo cruciale Google-fu. Helaas lijkt zijn kinderdroom om de pauselijke troon te betreden steeds verder uit zijn vingers te glippen.
avatar van dit bestuurslid

Cultuurverantwoordelijke: Lompia

Lompia is gefascineerd door cultuur in de breedste zin van het woord en houdt ervan om nieuwe zaken te ontdekken. Haar zorgzame natuur zorgt ervoor dat mensen zich bij haar op hun gemak voelen, al is ze soms een tikkeltje sarcastisch. Met haar eeuwige glimlach staat ze altijd klaar voor een knuffel.
avatar van dit bestuurslid

PR-verantwoordelijke: Séba

Als PR-verantwoordelijke staat hij in voor het design van de affiches en coördineert hij de zoektocht naar en de communicatie met potentiële sponsors
avatar van dit bestuurslid

Praatavondverantwoordelijke: Kjodo

Als praatavondverantwoordelijke houdt Kjodo ervan om met nieuwe mensen te praten en constant bij te leren. Zijn empatische natuur zorgt ervoor dat mensen zich op hun gemak voelen bij hem, maar neem wat hij zegt soms met een korreltje zout: hij kan best sarcastisch uit de hoek komen. Wie een knuffel wil, kan ook altijd bij hem terecht.