Bestuur 2015-2016

2014-2015 2016-2017
avatar van dit bestuurslid

Voorzitster: Peleda

Na een jaar in de Kajira kern, kwam Peleda het bestuur meteen binnen als voorzitter. Gekenmerkt door haar zorgzaamheid, begrip, maar vooral ook heel wat broodnodige mensenkennis geeft ze dit jaar leiding aan het team. Als voorzitster is zij algemeen eindverantwoordelijke, coördineert de werking en vervult alle taken die niet aan anderen toegewezen zijn. Naast een goede leider, is ze eveneens een getalenteerd tekenaar en een ongelooflijke creatieveling als het om knutselen gaat.
avatar van dit bestuurslid

Vice-voorzitter: Shyba

Shyba is naast een zeer warme persoonlijkheid, ook iemand die altijd bereid is ‘to go the extra mile’. Wat er ook last-minute fout dreigt te lopen, ze zal zich altijd in bochten wringen om de gaten in het systeem op te vangen en dat doet ze ongelooflijk effectief. Shyba is ongetwijfeld een van de beste vices die een voorzitter zich kan wensen. Gewapend met goed onderhouden contacten en bestuurservaring is zij de rechterhand van Peleda. 
avatar van dit bestuurslid

Penningmeesteres: Felicia

Felicia neemt na reeds een jaar bestuurservaring dit keer de rol van penningmeesteres op. Op een gestructureerde manier te werk gaan, kan ze als geen ander. In haar vrije tijd verdiept ze zich in computerwetenschappen en spendeert ze graag tijd met vrienden. Als penningmeesteres verzorgt zij de financiële administratie en houdt een overzicht bij van de inkomsten en uitgaven.
avatar van dit bestuurslid

Webmeester: B0n0b0

B0n0b0 is naast de man achter de website, eveneens één van de oprichters van de vereniging. Gezien hij erbij was vanaf dag één, is hij ook altijd één van de drijvende krachten achter de vereniging geweest. Met een stevige dosis motivatie, heel wat flexibiliteit in logistieke ondersteuning en een uitnodigende knuffel voor elk nieuw lid dat binnenwandelt, is B0n0b0 een vaste waarde. Als webmaster is hij de eindverantwoordelijke voor de website. Hij onderhoudt deze en zorgt ook voor de technische kant van het serverbeheer.
avatar van dit bestuurslid

Cultuurverantwoordelijke: Mia_Ragazza

Met een diploma of drie op zak en een pak creativiteit en ervaring, voegt Mia_Ragazza naast een flinke dosis intelligentie ook vaak heel wat wijsheid toe aan de bestuursdiscussies. Als cultuurveantwoordelijke zoekt ze actief naar culturele en academische activiteiten die ons huidig aanbod kunnen verrijken, maar daarnaast is ze ook zeer bedreven in het knutselen van kwalitatief speelgoed.
avatar van dit bestuurslid

Secretaris: -Q-

Deze spontane twintiger heeft een groot hart voor IJsland en een absolute voorliefde voor hiking. Gewapend met een warme glimlach en een grote dosis humor vervoegt hij sinds enkele jaren de vaste Kajira-kern. Als secretaris verzorgt hij de administratie, notuleert de verslagen van de vergaderingen en assisteert de voorzitster in technische kwesties.
avatar van dit bestuurslid

PR-extern: Miss Kitten

Miss Kitten is één van de nieuwe aanvullingen bij het bestuur. Al sinds haar eerste praatavond voelt ze zich thuis in onze open-minded groep en daarbij heeft ze ook geen enkel probleem de vereniging aan te prijzen bij iedereen die er oren naar heeft. Met enige trots op haar bestuurslint haalde ze dit jaar al een mooi bedrag aan werkingsmiddelen voor Kajira in het laatje. Als PR-extern coördineert zij de zoektocht naar en de communicatie met potentiële sponsors.
avatar van dit bestuurslid

PR-intern: Eyes_WideShut

Eyes_WideShut was net als Miss Kitten vorig jaar nieuw in de groep maar voelde zich al snel thuis bij de bende. In haar vrije tijd is ze hoofdzakelijk fan van schrijven, een hobby die goed van pas komt bij haar functie als PR-intern. Ze staat in voor het design van de affiches, schriftelijke communicatie media en de spelfouten op Kajira’s FetLife-pagina. Daarnaast coördineert ze dit jaar eveneens het buddy-system.
avatar van dit bestuurslid

Praatavondverantwoordelijke: Pixi

Samen met Delia en Rubah-Merah is Pixi lid van het praatavond-team, maar eigenlijk doet ze heel wat meer. Als enige Amerikaanse in ons bestuur brengt ze niet alleen wat diversiteit in ons team, maar ook een heel pak verfrissende inzichten. Het feit dat ze met een permanente zorgzaamheid altijd zal zorgen dat iedereen betrokken wordt en niemand aan de kant blijft staan, is met zekerheid van onschatbare waarde, niet enkel op de praatavonden maar in elke vriendengroep die ze vervult. 
avatar van dit bestuurslid

Praatavondverantwoordelijke: Delia

Delia is als model voor onder andere BDSM- fotografen letterlijk een mooie aanvulling aan ons bestuur. Maar ze heeft Kajira heel wat meer dan enkel haar looks te bieden, Delia is een natuurtalent in gesprekstechnieken en één van de beste moderatoren van het team. Die skills komen goed van pas in haar positie als  praatavondverantwoordelijke, maar komen ook altijd van pas bij de bestuursvergaderingen.