Bestuur 2021-2022

2020-2021 2022-2023

Voorzitter: Riene

Na twee jaar vice te zijn, mag ik nu als praeses alles in goede banen (proberen te) leiden. Ik ben een enthousiaste spring-in-’t-veld die al drie jaartjes in Kajira vertoeft. Als praeses vind ik het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt en een aangename tijd heeft, ik ben er dus steeds als aanspreekpunt. 

Vice-Voorzitter: tinkerbell

Babbelen, dat doe ik graag. Babbelen over BDSM en kink doe ik nog liever! Soms doe ik dat TE graag!

Penning: Lisaaa

Lisa is als penning verantwoordelijk voor het financiële aspect van Kajira. Ze zorgt dat er genoeg centjes binnenkomen om leuke activiteiten mee te organiseren en dat rekeningen op tijd betaald worden ;). Ook is ze zo veel mogelijk aanwezig op activiteiten bij deze toffe bende en kan ze een luisterend oor aanbieden.

Praatavondverantwoordelijke: Ben

Heyaa! ^^
Ik ben het pluizig persoon dat, samen met Jarne, verantwoordelijk is voor de praatavonden. Samen zorgen wij voor kinky onderwerpen en dat de praatavonden goed verlopen. Ik ben altijd open voor feedback of een praatje. Ook heb ik een passie voor muziek en een nieuwsgierigheid die niet snel te bevredigen is.

Praatavondverantwoordelijke: Jade

Hey iedereen! Mijn naam is Jade. Ik ben verantwoordelijk voor het voorbereiden en in goede banen leiden van de praatavonden samen met Ben. Ik ben een spontaan, open persoon waarbij je zeker met vragen of zorgen terecht kan. Buiten kajira werk ik in de elektronica en hou ik mij bezig met vechtsport, videogames en nog veel meer geeky dingen. Hopelijk gaan we samen een fantastisch jaar tegemoet!

PR-verantwoordelijke: Ellen

Hey daar! Ik ben Ellen, de nieuwe PR van dit jaar! Als PR wil ik graag het aanspreekpunt zijn binnen Kajira. Sociaal zijn en nieuwe contacten leggen is voor mij ook geen probleem en ik hoop dat nieuwe leden zich dan ook comfortabel zullen voelen bij mij. Buiten de BDSM wereld ben ik ook geïnteresseerd in geeky dingen zoals gamen, anime, cartoons, etc. Daar mag je mij dus ook altijd over aanspreken! ;)

Secretaris: Esmeralda

Als secretaris sta ik in voor de verslagen van de vergaderingen (super spannend ik weet het!) Verder ben ik ook fysiek reclameverantwoordelijke (nog spannender!) Ik ontmoet graag nieuwe toffe mensen. Neem mij wel niet altijd even serieus, sarcasme is en blijft mijn tweede taal ^^ Tot binnenkort?

Buddyverantwoordelijke: hylke

heyooo, ik ben Freyalise. ik zorg er bij Kajira voor dat wanneer je een beetje drempelvrees hebt op je eerste activiteit, je me kan sturen om een buddy te vragen. Natuurlijk mag je me ook voor andere zaken sturen, en zal ik proberen je altijd zo goed mogelijk te helpen. Daarbuiten hoop ik je snel op een van onze activiteiten te zien! Ik kijk er alvast erg naar uit, jij ook?

Informatiebeheerder: sach

Hey iedereen,
ik ben Sacha. Ik ben zelf nog redelijk nieuw bij Kajira maar heb er al heel wat nieuwe vrienden leren kennen hier. Ik zorg er voor dat alle interne documenten een beetje geordend zijn. Verder organiseer ik ook de anime night en ben vaak wel te vinden voor discussies over games of IT. See you around!

Locatie- en activiteitenverantwoordelijke: Yindee

Hallo! Ik ben Yindee. Ik sta in voor locaties en hier en daar een activiteit te organiseren! Jullie hebben me leren kennen via de online praatavonden en andere evenementen op discord, vaak met een papegaai in mijn nek. 
Dit is mijn eerste jaar, mijn locatie-technieken zijn geweldig maar ik moet nog veel leren voor ik de kajira-wereld kan helpen.

Activiteitenverantwoordelijke: Lau

Jullie kennen mij als Vice en als Praeses, maar net zoals mijn academische carrière op zijn einde begint te lopen, zo laat ik de grote verantwoordelijkheden ook op zijn einde lopen. In de plaats daarvan ga ik mij engageren om enkele spannende en onvergetelijke activiteiten te organiseren.

Activiteitenverantwoordelijke: Cacteae

Hey hey
Als deeltje van activiteiten sta ik in voor, welja, activiteiten he. Ik wil supergraag met jullie veel plezier maken in Gent! Vanuit volle borst(en) liedjes zingen op de cantus tot met ballen spelen in de bowling. Samen met de andere activiteitenverantwoordelijken zorg ik dat alles voor de activiteit geregeld is en klaarstaat. Heb je een leuk idee voor een activiteit of gewoon zin/nood aan een babbeltje, bij mij kan je altijd terecht.

Activiteitenverantwoordelijke: Lina

Ik ben Lina zowat het cliché van een kleine meid met nen grote mond. En nee niet door wat jullie denken ;). Ik weet wat ik wil en maak dit ook duidelijk, uiteraard met alle respect voor de ander. Zo leerde ik twee jaar geleden heel wat fijne mensen kennen bij Kajira. Mijn nieuwsgierigheid stelde me niet teleur. Ik zal in het bestuur vooral instaan voor het organiseren van activiteiten. Heb je ideetjes of opmerkingen? Kom ze zeker even delen met mij of een ander bestuurslid. 

Posterverantwoordelijke: AlphaKjell

Hallo, ik ben Kjell
Ik heb een hyper/jumpy persoonlijkheid maar ik ben een grote introvert! Ook ben ik heel creatief! Voor die reden had ik mij dan ook kandidaat gesteld voor posterverantwoordelijke. Als poster verantwoordelijke hoop ik om zeer kwalitatieve en leuke posters te voorzien voor jullie!

ICT: Lazoh

Ever hacked into a mainframe and disabled the algorithms?

Well ik ook niet, maar ik kan wel je site fixen, je Discord server onderhouden en je hoofdpijn bezorgen met slechte grappen en puns :P