Bestuur 2023-2024

2022-2023 2024-2025
avatar van dit bestuurslid

Praeses: Mystery_

Hoihoi 

Dit jaar ben ik jullie praeses en zal ik met mijn medebestuursleden proberen om voor een onvergetelijk jaar te zorgen! Wil je eens een praatje slaan of zoek je een luisterend oor? Spreek me dan zeker aan! Laten we met z’n allen van Kajira een toffe open space maken waar iedereen zich welkom voelt. Ik hoop jullie allen talrijk aanwezig te zien op onze activiteiten! 

 

Tot snel!

 

avatar van dit bestuurslid

Vice-Praeses: Deviant Uno

Hoihoi

Ik ben Julie en ik ben jullie vice-praeses dit jaar! Ik ga mijn best doen om Kajira mee in goede banen te leiden, achter mensen hun gat te zitten (sorry alvast, love you all regardless!) en natuurlijk ook om toffe momenten te beleven/creëren! Je mag me altijd aanspreken om het gekste tot het meest serieuze te bespreken, I'm all ears!!

 

Een van de vele deugden van het studentenleven is natuurlijk cantussen, je zal me hier dus zeker vinden! Als je hierin ook zelf interesse hebt, laat maar van je horen en ik neem je graag mee!

 

Hihi, ik kijk er alvast naar uit!

Tot dan!!! <3

 

avatar van dit bestuurslid

Penning: Isidee

Hiii!

Als penning hou ik me dit jaar bezig met de schatkist van Kajira, zodat we prachtige activiteiten voor jullie kunnen organiseren. Mijn interesses zijn breed en ik hou van veeeel projectjes! Dus ik ben helemaal happy dat Kajira daar nu een van is

Verder altijd in voor een babbel over eender welk (crazy) onderwerp, so see you soon, hoe sneller hoe beter!

 

avatar van dit bestuurslid

PR extern & buddy: Valentine

Heyhey! Ik ben Valentine en ik zorg dit jaar voor alle sociale media en hoop deze interessant te houden terwijl ik toch iedereens anonimiteit kan bewaren. Best wel een challenge dus, maar daar ben ik helemaal niet bang van! Met wat creativiteit in de mix hoop ik hier een goed eind aan te brengen.

 

Daarnaast zorg ik ook dat je als nieuwtje geen drempelvrees hoeft te ervaren door je aan een buddy te koppelen die geschikt is voor je noden :)

 

Buiten Kajira ben ik ook een bezig bijtje, stil zitten is helemaal niks voor mij, dus maar goed dat er altijd wel iets te doen valt!

 

avatar van dit bestuurslid

Praatavond: Nereza

HeyHey! Ik ben Nereza, de friendly neighbourhood filosofe. Ik verzorg samen met Miel de geliefde praatavonden van Kajira. Zit je met een ethische kwestie of heb je een interessant onderwerp voor de praatavond, dan kan je altijd bij me terecht.

 

Buiten BDSM en Kajira ben ik meer een ‘omaatje’: haken, breien, bakken, kleren maken, planten verzorgen, geobsedeerd zijn met katten… Geen onderwerp is té vanilla of té kinky om met mij over te praten. Hoewel ik graag in mijn zetel game voor de rest van de avond, leg ik mijn spel maar al te graag aan de kant voor een Kajira activiteit.

 

avatar van dit bestuurslid

Praatavond: Miel

Heyy iedereen! Ik ben Miel en zorg samen met Nereza voor de kei gezellige praatavonden. Ik ben iemand die altijd klaarstaat voor een gezellige babbel dus zie je mij op een activiteit kom dan zeker eens hallo zeggen. Naast praatavonden organiseren hou ik mij bezig met sport, muziek en natuurlijk alle mogelijke geeky dingen zoals een ware IT’er.

avatar van dit bestuurslid

Secretaris: Esmeralda

Hey daar Kajiraantjes,

Ik ben Esmeralda en voor het vijfde jaar op rij zet ik mij terug in als (Oma) Secretaris! Ik maak vooral verslagen van onze superleuke vergaderingen, maar ook op activiteiten zet ik mijn beste beentje voor. Ik hou van gamen, series bingen, haken, tekenen, Taylor Swift... Oh en natuurlijk ook van Kajira (de beste studentenvereniging*).

 

Tot binnenkort op een activiteit!  

 

*Uit een zelf uitgevoerde studie blijkt dat kajira de beste studentenvereniging is (steekproef: het bestuur van Kajira)

 

avatar van dit bestuurslid

Sponsor, opslag & transport: Quinten DQ

Hey Hey,

Quinten hierzo, ik hou me dit jaar bezig gepaste sponsors te zoeken zodat we nog leukere activiteiten kunnen organiseren en iets aan de leden kunnen teruggeven. Ook ben ik verantwoordelijk voor de opslag en de transport van alle benodigdheden om er een topjaar van te maken vol onvergetelijke momenten, leerrijke workshops, maar vooral heel veel geweldige avonden vol fun.

Buiten mijn bezigheden binnen de BDSM en Kajira ben ik zeer veel aan het sporten. Ik ben OCR atleet, ik leg heel graag uit wat dit is en kan hier uren over vertellen dus stel me hier zeker vragen over als je geïnteresseerd bent, hiervoor train ik bijna dagelijks. Als ik niet aan het lopen ben, ben ik vermoedelijk bezig met obstacle training, krachttraining, zwemmen of iets anders sport gerelateerd. En als ik niet aan het sporten ben zit ik waarschijnlijk op een festival, luister ik naar hardstyle of hardcore, ben ik aan het eten of aan het drinken.

 

Hopelijk tot snel op een activiteit.

 

avatar van dit bestuurslid

Activiteiten: Deviant Duo

ik sta in voor de activiteiten van Kajira dit jaar. Dit gaat van schaatsen tot game-avonden, of gewoon eens chill op café zitten. Het kan allemaal! Als je zelf ook nog een leuk ideetje hebt mag je me altijd aanspreken of in privé sturen. In mijn vrije tijd ben ik ook nog bezig met plantjes, dus als je een mooie foto hebt van een coole plant of stekjes wil ruilen, let me know

avatar van dit bestuurslid

Activiteiten: Elena: Elena

Hoihoi, Ik ben Elena. Ik houd mij samen met Deviant Duo bezig met de activiteiten dit jaar. Als je zelf ideeën hebt voor activiteiten, deel deze zeker met mij/ons. Ik zal zeker mijn best doen om iedereen een toffe ervaring te geven!

Dan over mijzelf:

In BDSM ben ik een sub, masogist, slut, slave, little, brat, rope bunny. 

In het vanille leven houd ik van schrijven, lezen en sporten. Ik studeer momenteel business economics en International business aan de VUB. En ben vloeiend in Nederlands en Engels en kan een beetje Frans.

Als jij mij ooit zoekt, ik heb lang bruin haar met een strikje er in.

Hopelijk tot de volgende activiteit!

 

avatar van dit bestuurslid

Workshops: Sarah

Hi 

Ik ben Sarah, ook wel bekend als Anonimia. Ik ben jullie nieuwe workshop verantwoordelijke. Ik hoop jullie het komende semester interessante nieuwe en bekende workshops te kunnen aanbieden. 

Ik doe al 7 jaar aan BDSM en je kan me zeer regelmatig op munches, feestjes, eroticabeurzen en rope jams terugvinden. Als je vragen hebt over eender wat of over dit soort evenementen kan je altijd bij mij terecht.

 

avatar van dit bestuurslid

Posterverantwoordelijke: Thibaut

Heeey!

Ik ben Thibaut en ik ga dit jaar m'n best doen om keischone affiches te maken en ervoor te zorgen dat alle publicaties en prints er ook megagoed uitzien.

Naast Kajira ben ik echt zot van sterrenkunde en alles wat er daarboven gebeurt. Dus als je urenlang met mij over de ruimte wilt babbelen of de ringen van Saturnus wilt zien, I’m your guy! Ook luister ik super graag naar muziek en ga af en toe eens boulderen.

Tot vlug!