Bestuur 2016-2017

← 2015-2016 2017-2018 →
avatar van dit bestuurslid

Voorzitster: loes

De tomeloze inzet en zorgzaamheid van Loes leveren haar na één jaartje in de vereniging meteen het zitje van voorzitster op. Zij is dit jaar de eindverantwoordelijke voor het temmen van het bestuur en het in goede banen leiden van Kajira, zowel de dagelijkse werking als binnen de structuur van de UGent. Ze is gemotiveerd  en maakt Kajira net dat beetje warmer, ondanks haar West-Vlaamse tongval.

avatar van dit bestuurslid

Vice-Voorzitter: August_O

Met een pak bestuurservaring vanuit een andere vereniging is August_O de ideale man om de voorzitster met raad en daad bij te staan in haar taken. Hij is kalm, assertief en stelt met zijn sympathieke persoonlijkheid ieder nieuw lid op z'n gemak. Hij ziet graag af op een koersfiets in de bergen, wat tevens ook zijn enig masochistisch kantje is.

avatar van dit bestuurslid

Penningmeesteres: Peleda

Na een jaar als voorzitster neemt Peleda dit jaar de taak van penningmeesteres op zich. Naast haar warme persoonlijkheid en gestructureerde manier van werken, is ook haar creatief talent een meerwaarde voor het bestuur.  Als penningmeesteres verzorgt zij de financiële administratie en houdt een overzicht bij van de inkomsten en uitgaven.

avatar van dit bestuurslid

Webmeester: B0n0b0

B0n0b0 is naast de man achter de website, eveneens één van de oprichters van de vereniging. Gezien hij erbij was vanaf dag 1, is hij ook altijd een drijvende krachten achter de vereniging geweest. Met een stevige dosis motivatie, heel wat flexibiliteit in logistieke ondersteuning en een uitnodigende knuffel voor elk nieuw lid dat binnenwandelt, is B0n0b0 een vaste waarde. Als webmaster is hij de eindverantwoordelijke voor de website.

avatar van dit bestuurslid

Cultuurverantwoordelijke: P-S

P-S is één van de nieuwe aanvullingen bij het praesidium. Zijn interesse in film, fotografie, theater en alles daaromtrent maakt hem de ideale man voor cultuur. Hij staat gekend voor zijn wilde plannen en aanstekelijk enthousiasme. Als cultuurverantwoordelijke zoekt hij actief naar culturele en academische activiteiten die ons huidig aanbod kunnen verrijken.

avatar van dit bestuurslid

Secretaris: Kippenfilet

Kippenfilet vervoegt na een aantal jaar in de Kajira-kern het bestuur als secretaris. Computers en games zijn helemaal z'n dada, wat hem met voorsprong het meest nerdy bestuurslid maakt. Als secretaris verzorgt hij de administratie, notuleert de verslagen van de vergaderingen en assisteert de voorzitster in technische kwesties. De keuze van zijn nickname is voor velen een raadsel.

avatar van dit bestuurslid

Praatavondverantwoordelijke: Pixi

Pixi is verantwoordelijk voor de organisatie van de praatavonden. Als enige Amerikaanse brengt ze niet alleen wat diversiteit in ons team, maar ook een heel pak verfrissende inzichten. Het feit dat ze met een permanente zorgzaamheid altijd zal zorgen dat iedereen betrokken wordt en niemand aan de kant blijft staan, is met zekerheid van onschatbare waarde, niet enkel op de praatavonden maar in elke vriendengroep die ze vervult.